Verhuisbedrijf

Particulieren verhuizingen

Particulieren verhuizingen

Staat uw particuliere verhuizing voor de deur? Dan wilt u natuurlijk een betrouwbaar verhuisbedrijf inschakelen dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Bij Sleutelstad Verhuizers kunt u rekenen op de beste services voor een zorgeloze particuliere verhuizing. Bovendien kunt u met onze hulp goedkoop verhuizen zonder in te leveren op gemak. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is gegarandeerd!

Wij zijn inzetbaar voor uw particuliere verhuizing, of deze nu groot of klein is. Verhuizen zit in ons bloed en we kennen dus geen negen tot vijf mentaliteit. Onze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid Sleutelstad Verhuizers doordeweeks of in het weekend in te schakelen, ’s morgens, ’s middags en/of ’s avonds.

Ons werkgebied bestaat uit de volgende plaatsen:

Onze verhuizers zijn onze trots

Natuurlijk zou een goedkope particuliere verhuizing zonder zorgen niet mogelijk zijn zonder onze ongeëvenaarde verhuizers. Zij zijn goed opgeleid, waardoor zij de kennis hebben die nodig is om een particuliere verhuizing betrouwbaar en snel af te ronden. Zij hebben ervaring, zijn fit en denken graag met u mee.

Ziet u goedkoop verhuizen met Sleutelstad Verhuizers ook wel zitten? Dit mag u van ons verwachten:

  • (De)montage van kasten en trapleuningen (kosteloos inbegrepen)
  • Wij stellen gratis steekkarren, hondjes en verhuisdekens ter beschikking
  • Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding voor het goedkoop verhuizen
  • Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding voor het goedkoop verhuizen
  • Wij bieden u een in- en uitpakservice aan voor uw particuliere verhuizing
  • U bent altijd goed verzekerd tot aan een schadebedrag van 30.000 euro
  • Onze verhuizers zijn NIWO- en Verhuiscollege-gecertificeerd
  • Wij zijn flexibel inzetbaar, zeven dagen in de week

Particulieren verhuizingen

Onze verhuiswagens kunnen iedere particuliere verhuizing aan

Met onze verhuiswagens wordt verhuizen wel heel makkelijk. Zij hebben een hydraulische laadklep die tot wel 800 kg kan tillen, waardoor zelfs uw zwaarste meubelstukken met het grootste gemak worden in- en uitgeladen. Van binnen zijn de verhuiswagens bekleed met hout, waardoor er minder snel glijdpartijen van uw inboedel ontstaan. Bovendien wordt alles goed ingepakt met wikkelfolie en verhuisdekens, zodat de kans op schade erg klein is.

Ziet u goedkoop verhuizen ook wel zitten? Neem dan snel contact op met Sleutelstad Verhuizers. Wij komen graag langs om vrijblijvend een prijsschatting te maken voor uw particuliere verhuizing.

Bel Nu