Verhuislift Huren

Hebben een bereik van 27 meter (9e verdieping)

Maximale draagcapaciteit van 400kg

Op een autochassis en overal inzetbaar

Worden bediend door deskundige verhuizers

Home 9 Verhuislift Huren
Is de lift van uw nieuwe appartement aan de kleine kant of breekt u liever niet uw rug met het tillen van uw inboedel naar de zoveelste verdieping? Dan kunt u het beste een verhuislift huren. Bij Sleutelstad Verhuizers kunt u een verhuislift huren voor een enkel meubelstuk of voor uw complete verhuizing.

Bij Sleutelstad Verhuizers betaalt u niet voor hetgeen u niet nodig heeft. Zo kunt u een verhuislift huren voor een dagdeel of een hele dag, maar dit hoeft niet! U kunt ook een verhuislift huren voor het verplaatsen van een enkel meubelstuk.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Verhuislift huren leiden met bediening

Bij Sleutelstad verhuizers krijgt u niet enkel een krachtige verhuislift voor de deur die wel tot 27 meter hoogte reikt, maar ook sterke en goed opgeleide verhuizers. Zij helpen u met de bediening, zodat al uw inboedel veilig naar boven wordt gebracht. Ook assisteren zij u met en versjouwen van uw spullen, zodat uw verhuizing snel en gemakkelijk verloopt.

Wilt u een verhuislift huren bij Sleutelstad Verhuizers? Onze verhuisliften:

Inclusief verhuismateriaal, zoals verhuisdekens

Zijn te huur voor de beste prijs-kwaliteitverhouding

Zijn te huur voor een dagdeel of een hele dag

Zijn 7 dagen in de week te huur

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Maak het uzelf gemakkelijk met een verhuislift huren 

Onze verhuisliften zijn gemonteerd op een autochassis en zijn vrijwel overal inzetbaar. Wij verzorgen verhuisdekens om op deze manier uw inboedel, maar ook uw kozijnen te beschermen. Mocht er ondanks de goede service en voorzorgsmaatregelen toch schade ontstaan, dan is er nog geen man overboord. Bij ons bent u namelijk goed verzekerd!

Ziet u het tillen van uw inboedel naar de negende verdieping van een flatgebouw niet zitten? Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het verhuislift huren dat flexibel is en altijd op tijd komt? Dan moet u bij Sleutelstad Verhuizers zijn! Bij ons kunt u een verhuislift huren in Leiden met bediening voor een snelle verhuizing tegen een eerlijke prijs! Neem vrijblijvend contact op met Sleutelstad verhuizers

Onze diensten

Neem gerust contact op?

Telefoon - 071-2340040

Gecertificeerd door

verhuis-college-logo
Niwo