Verhuisbedrijf Wassenaar

Een eerlijk uurtarief voor het goedkoop verhuizen naar Wassenaar

(de)montageservice voor kasten, trapleuningen en dergelijke

Af- en aankoppelservice voor vaatwassers, drogers en wasmachines

Verhuiswagens met een hydraulische laadklep die tot 800 kg kan tillen

Home 9 Verhuisbedrijf Wassenaar
Verhuizen wordt in de regel gezien als een stressvolle aangelegenheid. Dit hoeft het echter niet te zijn. Met ons verhuisbedrijf Wassenaar wordt verhuizen makkelijker dan ooit. Of u nu een grote of kleine verhuizing op de planning heeft staan, wij helpen u er graag bij. Dankzij onze uitstekende verhuisservice in Wassenaar hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Of u nu een inboedelopslagplaats, een verhuislift of hulp bij de verhuizing nodig heeft, Sleutelstad Verhuizers staat tot uw dienst.

Verhuisbedrijf Wassenaar neemt u graag alle zorg uit handen. Of u nu gaat verhuizen op kamers, een ander kantoorpand op het oog heeft of gewoon op zoek bent naar een andere woonplaats, wij bieden u graag onze services aan. Niet alleen kunnen wij uw inboedel van a naar b brengen, maar wij kunnen u ook kosteloos helpen bij het demonteren en monteren van onder andere trapleuningen en kasten. Daarnaast is het afkoppelen en aansluiten van grote huishoudelijke apparaten standaard bij onze verhuisservice Wassenaar inbegrepen.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Onze verhuizers Wassenaar zijn onze kracht

Wij kunnen u natuurlijk niet al deze geweldige verhuisservices in Wassenaar aanbieden zonder onze geweldige verhuizers. Zij hebben allemaal een NIWO-en VerhuisCollege-opleiding doorlopen en hebben de kracht en kennis in huis om iedere verhuizing tot een succes te maken. Uw kostbare bezittingen laat u natuurlijk enkel vervoeren door de meest betrouwbare krachten. Deze vindt u bij ons verhuisbedrijf Wassenaar.

Gaat u binnenkort verhuizen naar Wassenaar? Van Sleutelstad Verhuizers mag u het volgende verwachten:

Onze verhuizers Wassenaar hebben een NIWO- en VerhuisCollege-certificaat

Een verhuizing op maat - U maakt enkel gebruik van de door u gewenste services

Verhuisliftverhuur en/of inboedelopslag service van verhuisbedrijf Wassenaar

Wij stellen o.a. wikkelfolie, steekkarren en verhuisdekens ter beschikking

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

De beste verhuisservice Wassenaar op maat gemaakt voor u

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar Wassenaar? Dan bieden wij u graag alles dat u nodig heeft voor de beste prijs. U kunt rekenen op een eerlijk tarief, zodat u nooit meer betaalt dan nodig bij ons verhuisbedrijf Wassenaar. Bovendien is onze Verhuisservice op maat gemaakt, waardoor u zelf kunt bepalen van welke services u wel en niet gebruikmaakt. Wij nemen u dus wel de zorgen, maar niet de touwtjes uit handen.

Ziet u goedkoop verhuizen naar Wassenaar ook wel zitten? Neem dan snel contact met ons op! Ons verhuisbedrijf Wassenaar komt graag bij u langs om vrijblijvend een prijsschatting te maken.