Verhuisbedrijf Katwijk

Verhuizers Katwijk met Niwo-vergunning en afgeronde VerhuisCollege-opleiding

Ons verhuisbedrijf Katwijk beschikt over verhuiswagens met laadklep

U kunt ons inschakelen voor zowel grote als kleine verhuizingen

Wij rekenen een eerlijk en vast uurtarief, u betaalt dus nooit teveel

Home 9 Verhuisbedrijf Katwijk
Bij een verhuizing komt veel kijken, maar wij nemen u al uw zorgen uit handen. Met ons verhuisbedrijf Katwijk maakt u enkel gebruik van betrouwbare, professionele services met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoe kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen? Heel simpel! Bij Sleutelstad verhuisbedrijf Katwijk betaalt u een uurtarief. Zo betaalt u enkel voor services die ook daadwerkelijk geleverd zijn en uren waarin gewerkt wordt. Wij kunnen u bovendien een geweldige kwaliteit garanderen, dankzij alles dat wij aanbieden aan verhuisservices in Katwijk en het getrainde personeel dat wij in dienst hebben.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Onze verhuisservice in Katwijk overwint ieder obstakel!

Sleutelstad verhuisbedrijf Katwijk kan u een verhuiswagen van 22 m3 of 40 m3 ter beschikking stellen, waardoor er niet vaker heen er weer hoeft te worden gereden dan nodig. U bespaart hierdoor op benzine, arbeidskosten en tijd. Onze verhuiswagens beschikken over een krachtige laadklep die zelfs uw zwaarste meubelstukken met het grootste gemak in- en uitlaadt. Daarnaast kunt u gebruikmaken van verschillende verhuisservices in Katwijk, zoals het huren van een verhuislift, (de)montage van uw meubilair en in- en uitpakservice. U bepaalt zelf van welke services u wel en niet gebruik wilt maken, waardoor u nooit meer betaalt dan nodig bij ons verhuisbedrijf Katwijk.

Wilt u zorgeloos en goedkoop verhuizen naar Katwijk? Dit kunt u van Sleutelstad Verhuizers verwachten?

Assistentie bij demonteren en monteren van meubilair is in de service inbegrepen

Hulp bij af- en aankoppeling van grote huishoudelijke apparaten

U kunt bij ons terecht voor verhuislift verhuur en/of inboedelopslag

U bent bij ons altijd goed verzekerd tot aan een schadebedrag van 30.000 euro.

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Onze opgeleide verhuizers Katwijk staan voor u klaar

Onze verhuizers in Katwijk hebben de kennis en ervaring die nodig is om iedere verhuizing keer op keer weer tot een goed eind te volbrengen. Zij zijn allen fit, gemotiveerd, behulpzaam en NIWO- en VerhuisCollege-gecertificeerd. Zij dragen goede zorg voor al uw spullen, van uw delicate salontafel tot uw antieke spiegel. Bovendien komen zij niet onvoorbereid. Met verhuisdekens, spanbanden en steekwagens wordt iedere bezitting professioneel verhuisd tijdens het verhuizen naar Katwijk.

Verhuizen kan best spannend zijn, maar Sleutelstad verhuisbedrijf Katwijk neemt graag alle stress bij u weg. Wij bieden u opgeleide verhuizers en de beste verhuisservice tijdens het goedkoop verhuizen naar Katwijk. Heeft u net uw nieuwe woning aan zee gekocht? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsschatting!