Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Kosteloos demonteren en monteren van meubels of huishoudelijk apparatuur

Mogelijkheid om een verhuislift te huren voor elke periode

Gratis af- en aankoppelen van huishoudelijke apparaten

Verhuizing + inpakken voor zowel grote als kleine verhuizingen

Home 9 Verhuisbedrijf Alphen Aan Den Rijn

Flexibel en goedkoop verhuizen naar, van en in Alphen aan den Rijn? Dat is mogelijk! Met Sleutelstadverhuizers in Alphen aan Den Rijn verhuizen wij tientallen huishoudens per week. Onze verhuisservice is u alleen van dienst met opgeleide verhuizers. Als erkend verhuisbedrijf kunnen we u verzekeren dat uw spullen veilig op de nieuwe locatie aankomen.

Onze verhuisservice is ook actief in Leiden, Duin-en Bollenstreek, etc.

Verhuizen is zo makkelijk als men het maakt en wij maken het u extra makkelijk! Sleutelstad verhuizers is het verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn dat de verhuislasten van uw schouders tilt. Wij hebben alles in huis om iedere verhuizing, ongeacht de omstandigheden soepel te laten verlopen. Wij stellen u de allerbeste verhuisservices van Alphen aan den Rijn ter beschikking tegen de allerbeste prijs! Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Wilt u verhuizen naar Alphen aan den Rijn, maar kijkt u er tegenop om al uw meubels naar de zoveelste verdieping van uw nieuwe appartement te sjouwen? Geen probleem! Onze verhuizers helpen u graag verder met onze verhuislift die al uw spullen zonder problemen de lucht in tilt. Ons verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn stelt zich ter beschikking voor kleine transporten, maar ook met grote verhuizingen helpen wij u uit de brand.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Een verhuisservice in Alphen aan den Rijn die weet wat het doet!

Wij van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn leveren alleen kwaliteit en zorg voor uw spullen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onze bereikbaarheid. We staan altijd voor u klaar en gaan voorbereid aan de slag. Wij proberen zoveel mogelijk te communiceren om te verzekeren dat al onze afspraken worden nagekomen. Samen bespreken we de planning, die we vervolgens altijd nakomen. Daar kunt u van op aan!

Uiteraard werkt verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn alleen met professionele verhuismaterialen zoals hondjes, verhuisdekens en spanbanden, waar wij geen extra kosten voor rekenen. Deze worden vooraf altijd getest zodat we zeker weten dat ze werken en wij niet mis hoeven te grijpen.

Ook wanneer u speciale wensen heeft kunt u bij ons terecht. Wilt u een piano of kunstwerk verhuizen? Ook dat kan. We gaan dan heel nauwkeurig aan de slag om alles veilig over te zetten. Niks is onmogelijk! Mocht u nog andere wensen of voorkeuren hebben, neem dan contact op met ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn om meer informatie aan te vragen.

 

Huur een verhuislift in Alphen aan den Rijn

Sommige verhuisklussen zijn makkelijker dan de ander. Iedere opdracht voeren we met net zoveel zorg en werklust voor u uit. Toch komt het weleens voor dat een verhuizing om extra hulp vraagt. Dan is het fijn als je altijd de juiste spullen in huis hebt. Naast stevige inpakmaterialen en een betrouwbare verhuiswagen hebben we ook een praktische verhuislift die onmogelijke verhuizingen toch mogelijk maken.

Hoe zien we dit voor ons? De verhuislift is gemakkelijk te monteren tot de etage waar uw spullen mogen worden verhuisd. We monteren deze veilig aan een ingang, waarna we aan de hand van de lift verschillende meubels naar boven kunnen liften.

Wat kan ons verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn voor u betekenen? U kunt rekenen op:

Mogelijkheid tot tijdelijke opslag van uw inboedel, ook voor langere tijd.

Goedkoop verhuizen Alphen aan den Rijn met eerlijk uurtarief

Een goede Verzekering voor schadebedragen tot aan 30.000 euro

Gratis ter beschikking gestelde materialen, zoals spanbanden en verhuisdekens

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Sublieme verhuisservice Alphen aan den Rijn voor een lage prijs

Goedkoop verhuizen naar Alphen aan den Rijn klinkt wellicht te mooi om waar te zijn. Doordat wij met een uurtarief werken, betaalt u echter nooit teveel. Daarnaast bieden wij services die verhuizen naar Alphen aan den Rijn eindelijk zo ongecompliceerd maken als het zou moeten zijn. Onze grote verhuiswagens zijn uitgerust met een hydraulische laadklep die wel tot 800 kilo kan tillen. Daarnaast stelt Sleutelstad verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn folie, verhuisdekens en spanbanden ter beschikking om uw geliefde bezittingen de beste bescherming te bieden tijdens hun avontuur.

Goedkoop verhuizen is nu voor iedereen binnen handbereik. Sleutelstad Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn biedt u een geweldige service voor de beste prijs, waardoor u zonder zorgen verhuist. Meer weten over de services van ons verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Goedkoop verhuizen in Alphen aan den Rijn

Sleutelstadverhuizers, Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn staat voor een hoogwaardige dienstverlening tegen de scherpste prijzen. U kunt voordelig verhuizen dankzij de extra service die we u bieden. U kunt namelijk zelf kiezen om mee te helpen bij de verhuizing. Wanneer u hiervoor kiest zullen we een lager tarief rekenen. Op deze manier heeft u zelf invloed op de hoogte van de rekening.

Uiteraard staat wij van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn open voor alle mogelijkheden en kunt u contact met ons opnemen om al uw wensen bespreekbaar te maken. Wij rekenen met een uurtarief dat inclusief BTW is berekend.

 

Vandaag nog een scherpe offerte van verhuisbedrijf Alphen per mail?

Soorten verhuizingen

Bij Sleutelstadverhuizers, verhuisbedrijf Alphen, bieden we verschillende soorten verhuizingen aan. Een aantal van deze verhuizingen nemen we graag met u door:

 

 • Particulier verhuizen van en naar Alphen
  Particuliere verhuizing in Alphen aan den Rijn doen we vrijwel dagelijks. Of u nu van, naar of in Alphen gaat verhuizen, wij staan 7 dagen in de week voor u klaar. Met particulier verhuizen bedoelen we verhuizen van woning naar woning, kamer naar kamer.
 • Zakelijk verhuizen
  Ook vervoeren wij regelmatig zakelijke inboedel. Als u bijvoorbeeld naar een nieuw pand verhuisd is het prettig als u een erkend verhuisbedrijf inschakelt dat uw waardevolle spullen met zorg kan afleveren.
 • Verhuizen op latere leeftijd
  Op een seniore leeftijd begrijpen we als geen ander dat een verhuizing ontzettend spannend kan zijn. Wanneer u naar een seniorenwoning verhuist kunt u het beste kiezen voor een verhuizing met extra begeleiding. Hier gaan we met nog meer zorg om met uw spullen en zullen we zo transparant mogelijk naar u zijn.
 • Opslagverhuizen
  Wilt u uw meubels tijdelijk in een opslag opslaan? Ook dan kunnen we helpen met het vervoeren van de spullen. We helpen u graag bij het praktisch inrichten van de opslag, zodat u later geen problemen ervaart met de verhuizing naar uw nieuwe woning of bedrijfspand.
 • Verhuizen met verhuislift
  Gaat u verhuizen naar een hoge etage? Ook dan staan we u graag bij! Dankzij onze innovatieve verhuislift kunnen we tal van grote meubels naar hogere etages verhuizen. Wel zo prettig natuurlijk!

 • Verhuizen met extra aandacht
  Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u veel waardevolle spullen die met extra zorg dienen te worden vervoerd? Dan staan we voor u klaar. Met onze white gloves vervoeren we waardevolle spullen dankzij verschillende methodes. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het verhuizen.
 • Kleine verhuizing
  Met de kleine verhuizing bedoelen we een verhuizing van een klein aantal meubels. Dit betekent vaak dat we slechts een keer hoeven te rijden. Ook dit is voor ons een verhuizing, dus we staan u graag te hulp!

Hoe gaat ons verhuisbedrijf in Alphen te werk?

U kunt op de website van ons verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn een offerte aanvraag aanvragen. Zo krijgen wij een beeld van de precieze werkzaamheden en hoeveel tijd het ongeveer kost om alles te realiseren rondom en tijdens de verhuizing. Dan ontvangt u van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn een duidelijke offerte ontvangen waarin alle kosten helder staan omschreven.

De offerte kunt u vervolgens doornemen. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen we een planning maken om bij u aan de slag te kunnen. Wanneer wij door verkeersproblemen of pech, toch vertraagd zijn, nemen wij altijd even contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen.

 

Hoe verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn u te hulp staat!

Gaat u binnenkort verhuizen naar Alphen aan den Rijn? Leuk! Alphen aan den Rijn staat bekend als een gemoedelijk dorp met talloze mogelijkheden

Als verhuisbedrijf in Alphen staan we altijd voor u klaar. Of u nu van of naar Alphen aan den Rijn verhuist, wij kunnen u altijd van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag direct om een scherpe offerte. Dan weet u precies wat u mag verwachten!

Wekelijks helpen we tientallen huishoudens bij het verhuizen in, van en naar Alphen aan den Rijn. Hierbij vinden we het ontzettend belangrijk om zuinig te zijn op de spullen die we vervoeren. Onze medewerkers zijn expert op het gebied van verhuizen en vervoeren uw waardevolle spullen met ontzettend veel zorg. Zo weet u zeker dat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

10 redenen om te kiezen voor verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Sleutelstadverhuizers staat altijd voor u klaar! In de regio Leiden en Alphen aan den Rijn verhuizen we dagelijks inboedel naar de gewenste locatie. 10 redenen om voor ons te kiezen:

 

Hoge klanttevredenheid

De tevredenheid van onze klanten staat ten alle tijd op nummer 1. Als erkend verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn staan we dag en nacht voor u klaar om uw spullen met alle zorg te verhuizen naar de gewenste locatie. Hierbij luisteren we ten allen tijde naar de wensen van de klant.

Gecertificeerd en erkend

Sleutelstadverhuizers beschikt over alle papieren om zichzelf een erkend verhuisbedrijf te mogen noemen. Onze werknemers weten tot op detail hoe ze te werk moeten gaan en zijn ten alle tijden klantgericht. U blij? Wij blij!

verhuizers met expertise

Onze verhuizers beschikken over de juiste skills om de verhuizing van, naar en in Alphen aan den Rijn tot goede orde te brengen. Het inpakken van de laadbus gaat geheel volgens structuur en de chauffeur rijd ten alle tijden volgens de wetgeving. Uw spullen worden veilig vervoerd.

Altijd bereikbaar

Wij staan iedere werkdag voor u klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij zeer flexibel als het aankomt op onze werktijden. We kunnen geheel naar uw wens verhuiswerkzaamheden uitvoeren.

Volgens planning

Afspraak is afspraak! Altijd. Bij Sleutelstadverhuizers komen we onze afspraken altijd na. Wij zijn (bijna) altijd op tijd volgens afspraak en doen wat er van tevoren van ons is gevraagd. Wel zo transparant!

Opslag ter beschikking

Het komt weleens voor dat u tussentijds uw verhuisspullen ergens anders moet opslaan. Ook daarbij staan we voor u klaar. Uw wens is onze opdracht.

De beste inpakmaterialen

Wij werken enkel met de beste producten. Naast dat onze verhuiswagens ten alle tijden zijn gekeurd en voldoen aan de eisen, zijn onze inpakmaterialen minstens net zo goed! Onze verhuisdozen zijn van stevig karton en kunnen tegen een stootje.

Flexibel

Wij luisteren altijd naar onze klanten. Feedback en opbouwende kritiek vinden we alleen maar fijn! Zo weten wij hoe we u voortaan nóg beter van dienst kunnen zijn. We zijn flexibel en luisteren altijd naar uw wensen.

Onze mensen

Onze mensen staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wij zijn een hecht team en vinden tevredenheid van ons personeel ontzettend belangrijk. Alleen als zij tevreden zijn kunnen wij uw tevredenheid garanderen.

Gratis offerte aanvragen!

Een offerte vragen is bij ons altijd vrijblijvend! Al vraagt u 5 keer een offerte aan, met net zoveel liefde gaan we aan de slag om tot u dienst te zijn.

 

Reden genoeg om te kiezen voor de diensten van Sleutelstadverhuizers, hét verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn! Binnen Alphen staan we bekend als betrouwbare partner met uitstekende verhuisservice. Dat willen we graag zo houden. Kies voor onze verhuisservice in Alphen aan den Rijn!

Waarom u moet kiezen voor Sleutelstadverhuizers

Wij staan altijd voor u klaar. Daar mag u op rekenen. Of het nu gaat om een verhuizing naar een seniorenflat of een studentenwoning, wij kunnen u altijd helpen bij het verhuizen van de spullen.

Ook heeft u zelf controle op de kosten voor de verhuizing. Zo heeft uw inbreng effect op de hoogte van de offerte. Helpt u zelf ook een handje, dan zullen er zeker wat uren van de offerte worden gehaald. Wel zo eerlijk!

Al met al staan we altijd voor u klaar, ook in de moeilijkere opdrachten. Dankzij onze expertise zijn we altijd in staat om uw verhuizing in Alphen aan den Rijn te laten slagen.