Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Kosteloos demonteren en monteren van meubels of huishoudelijk apparatuur

Mogelijkheid om een verhuislift te huren voor elke periode

Gratis af- en aankoppelen van huishoudelijke apparaten

Verhuizing + inpakken voor zowel grote als kleine verhuizingen

Home 9 Verhuisbedrijf Alphen Aan Den Rijn
Verhuizen is zo makkelijk als men het maakt en wij maken het u extra makkelijk! Sleutelstad verhuizers is het verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn dat de verhuislasten van uw schouders tilt. Wij hebben alles in huis om iedere verhuizing, ongeacht de omstandigheden soepel te laten verlopen. Wij stellen u de allerbeste verhuisservices van Alphen aan den Rijn ter beschikking tegen de allerbeste prijs! Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Wilt u verhuizen naar Alphen aan den Rijn, maar kijkt u er tegenop om al uw meubels naar de zoveelste verdieping van uw nieuwe appartement te sjouwen? Geen probleem! Onze verhuizers helpen u graag verder met onze verhuislift die al uw spullen zonder problemen de lucht in tilt. Ons verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn stelt zich ter beschikking voor kleine transporten, maar ook met grote verhuizingen helpen wij u uit de brand.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Onze verhuizers Alphen aan den Rijn klaren de klus!

Onze goede naam hebben wij te danken aan de fundering van betrouwbare mankracht: onze verhuizers van Alphen aan den Rijn. Deze NIWO- en VerhuisCollege- gecertificeerde verhuizers hebben de kennis en ervaring om van iedere verhuizing een succes te maken. Zij denken met u mee en bieden de verhuisservice Alphen aan den Rijn die uw verwachtingen te boven gaan!

Wat kan ons verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn voor u betekenen? U kunt rekenen op:

Mogelijkheid tot tijdelijke opslag van uw inboedel, ook voor langere tijd.

Goedkoop verhuizen Alphen aan den Rijn met eerlijk uurtarief

Een goede Verzekering voor schadebedragen tot aan 30.000 euro

Gratis ter beschikking gestelde materialen, zoals spanbanden en verhuisdekens

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Sublieme verhuisservice Alphen aan den Rijn voor een lage prijs

Goedkoop verhuizen naar Alphen aan den Rijn klinkt wellicht te mooi om waar te zijn. Doordat wij met een uurtarief werken, betaalt u echter nooit teveel. Daarnaast bieden wij services die verhuizen naar Alphen aan den Rijn eindelijk zo ongecompliceerd maken als het zou moeten zijn. Onze grote verhuiswagens zijn uitgerust met een hydraulische laadklep die wel tot 800 kilo kan tillen. Daarnaast stelt Sleutelstad verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn folie, verhuisdekens en spanbanden ter beschikking om uw geliefde bezittingen de beste bescherming te bieden tijdens hun avontuur.

Goedkoop verhuizen is nu voor iedereen binnen handbereik. Sleutelstad Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn biedt u een geweldige service voor de beste prijs, waardoor u zonder zorgen verhuist. Meer weten over de services van ons verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.