Verhuisbedrijf Leiderdorp

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor het goedkoop verhuizen naar Leiderdorp

Wij stellen spanbanden, wikkelfolie en verhuisdekens gratis beschikbaar

Reistijd van en naar onze standplaats wordt niet bij u in rekening gebracht

De mogelijkheid tot het huren van een verhuislift en/of inboedelopslag

Home 9 Verhuisbedrijf Leiderdorp
Ziet u op tegen een stressvolle verhuizing? Dan helpt ons verhuisbedrijf Leiderdorp u graag uit de brand. Wij zijn de ervaringsspecialist die u alle services aanbiedt om moeiteloos van a naar b te verhuizen. Of u nu uw hele inboedel of slechts enkele meubelstukken naar uw nieuwe woning wilt brengen, Sleutelstad verhuisbedrijf Leiderdorp staat voor u klaar. U kunt zelfs onze hulp inschakelen, wanneer u bijvoorbeeld een groot bankstel bij de IKEA heeft gekocht, maar deze niet in uw auto past. Daarnaast bieden we het verhuur van verhuisliften en inboedelopslag aan als verhuisservices in Leiderdorp.

Ons verhuisbedrijf Leiderdorp is inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. Of u nu uw hele bedrijf naar een andere locatie wilt overbrengen of op kamers gaat wonen. Sleutelstad Verhuizers klaart elke klus met de beste service en een lach.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Onze verhuizers Leiderdorp zijn de toppers van de verhuiswereld

Onze verhuizers zorgen ervoor dat het verhuizen naar Leiderdorp snel en zorgeloos verloopt. Wij werken niet met studenten die wat bij willen verdienen, maar enkel met de beste werkkrachten die zowel een NIWO- als VerhuisCollege-certificaat op zak hebben. Daarnaast zijn onze verhuizers Leiderdorp betrouwbaar, fit en ijverig – ze hebben alles in huis om van uw verhuizing een succes te maken.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Leiderdorp? Dit mag u van ons verwachten:

Gratis (de)montageservice van ons verhuisbedrijf Leiderdorp

Ook af-en aankoppeling van grote huishoudelijk apparaten is kosteloos

Onze verhuizers Leiderdorp zijn NIWO- en VerhuisCollege-gecertificeerd

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met een krachtige hydraulische laadklep

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Goedkoop verhuizen Leiderdorp – bij ons is het mogelijk!

Wij bieden u alle verhuisservices in Leiderdorp aan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Doordat we met een eerlijk uurtarief werken, betaalt u nooit meer dan nodig. Ook bepaalt u van welke services u wel en van welke services u niet gebruik wilt maken. Ons verhuisbedrijf Leiderdorp gaat secuur, maar snel te werk, dankzij onze juiste uitrusting. Zo komen wij naar u toe met een grote verhuiswagen van 22 of 40 m2 met een hydraulische laadklep. Deze laadklep heeft een capaciteit van 800 kg en tilt daardoor al uw meubels als een veertje de wagen in.

Gaat u binnenkort verhuizen naar Leiderdorp en ziet u goedkoop, snel en zorgeloos verhuizen wel zitten? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf Leiderdorp. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende prijsschatting.