Verhuisbedrijf Noordwijk

de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor het verhuizen naar Noordwijk

U betaalt geen reistijd voor onze terugreis naar onze standplaats

Bij verhuisbedrijf Noordwijk kunt u inboedel opslaan

U kunt bij ons terecht voor het huren van een verhuislift

Home 9 Verhuisbedrijf Noordwijk
Bent u op zoek naar een goede verhuisservice in Noordwijk tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan bent u op zoek naar Sleutelstad Verhuizers! Wij zetten die extra stap van een geweldige service naar een sublieme service – een stap die door vele klanten wordt gewaardeerd met 100% tevredenheid. Ons verhuisbedrijf Noordwijk helpt u graag met het verhuizen naar Noordwijk – het prachtige juweeltje aan de Nederlandse kust.

Sleutelstad verhuisbedrijf Noordwijk biedt u graag de wind in de rug tijdens uw verhuizing, zodat alles zorgeloos verloopt. Onze verhuisservices in Noordwijk biedt u een grote verhuiswagen van 22 m2 of 40 m2, zodat alles snel en veilig van a naar b kan worden gebracht. Dat is een stuk makkelijker dan pendelen met een aanhangwagen! Bovendien hebben al onze wagens een sterke laadklep die zelfs uw zwaarste meubelstuk zonder moeilijkheden in- en uitladen.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Onze verhuizers Noordwijk nemen u de zorg uit handen

Onze verhuizers Noordwijk zijn ervaren specialisten die een NIWO– en VerhuisCollege-opleiding achter de rug hebben. Zij maken verhuizen een makkelijke en stressloze aangelegenheid, waardoor u zonder slapeloze nachten naar de verhuizing toe kunt leven. Wij laten de touwtjes in uw handen, zodat u kunt beslissen van welke verhuisservices in Noordwijk u gebruik wilt maken. Wij kunnen uw meubels voor u (de)monteren, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Waarmee kan Sleutelstad verhuisbedrijf Noordwijk u van dienst zijn? Dit kunt u van ons verwachten:

Wij zijn inzetbaar voor verhuizingen in Noordwijk van ieder formaat

(De)montage van meubilair is inbegrepen bij onze service

Wij helpen u bij het af- en aankoppelen van huishoudelijke apparaten

Onze verhuizers zijn NIWO- en VerhuisCollege-gecertificeerd

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Goedkoop verhuizen Noordwijk – bij ons is het mogelijk!

Past een goede service daadwerkelijk in het budget van het goedkoop verhuizen naar Noordwijk? Ja, bij Sleutelstad verhuisbedrijf Noordwijk is dat echt mogelijk! Doordat wij met een uurtarief werken, betaalt u bij ons nooit meer dan nodig. U hoeft voor onze zachte prijs echter niets op service in te leveren.

Ons verhuisbedrijf Noordwijk verzorgt alles dat nodig is om van de verhuizing een succes te maken. Zo stellen wij verhuisdekens, spanbanden en steekwagens gratis ter beschikking, waardoor uw inboedel voor u het weet in het nieuwe huis staat. Klinkt dat als muziek in uw oren? Neem dan snel contact op met ons verhuisbedrijf Noordwijk. Wij komen graag langs om een prijsschatting te maken.