Spoedverhuizing

Wij zijn flexibel inzetbaar voor een spoedverhuizing, elke dag van de week

Het last minute huren van een verhuislift of oplagruimte is mogelijk

Door de juiste kennis en materialen kunnen wij uw inboedel snel verhuizen

Verhuiswagens met een hydraulische laadklep (capaciteit 800 kg)

Home 9 Spoedverhuizing
Wordt u plots geconfronteerd met een scheiding, wordt uw huur opgezegd of wordt het kraakpand waarin u zit gesloopt? Dan is de enige optie een spoedverhuizing. Als u last minute de deur uit moet, geeft dit al genoeg stress. Het gebruikmaken van een goede verhuisservice die u direct uit de brand kan helpen, is dan dus wel zo gewenst. Sleutelstad Verhuizers helpt u om uw spoedverhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Wij zijn zeer flexibel inzetbaar. Of u nu uw verhuizing in het weekend plant of doordeweeks, in de ochtend, middag of avond, wij staan voor u klaar. Onze verhuizers zijn onbekend met een negen tot vijf mentaliteit – ze werken hard en zijn onvermoeibaar.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Verhuisservices voor uw spoedverhuizing

Wanneer u gedwongen uw woning moet verlaten, kan het zijn dat u van een extra spoed verhuisservice gebruik wilt maken. Daarom kunt u bij ons onder andere terecht voor oplagruimte van uw inboedel. Wanneer u niet meteen een nieuwe woning kunt vinden waar u met al uw spullen terecht kunt, hoeft u geen kostbaarheden uit overmacht weg te doen.

Ziet u goedkoop verhuizen met Sleutelstad Verhuizers ook wel zitten? Dit mag u van ons verwachten:

(De)montage van kasten en trapleuningen zijn inbegrepen bij de service

Kosteloos af- en aankoppelen van wasmachines, vaatwassers en drogers

Onze verhuizers zijn NIWO- en VerhuisCollege-gecertificeerd

Wij bieden de beste spoed verhuisservice voor een eerlijke prijs

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Onze verhuiswagens kunnen iedere spoedverhuizing aan

Daarnaast kan het zijn dat u onverwacht een verhuislift nodig heeft. Misschien verhuist u naar een appartement en blijkt de lift buiten werking te zijn. U kunt uw inboedel moeilijk ’s nachts buiten laten staan. Sleutelstad Verhuizers is dan het bedrijf dat u onder de sneltoets wilt hebben staan.

Moet u snel verhuizen? Maak dan gebruik van onze spoedverhuizing services. Sleutelstad Verhuizers helpt u uit de brand, zodat u met zo min mogelijk stress last minute kunt verhuizen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag langs voor een prijsschatting.

Onze diensten

Neem gerust contact op?

Telefoon - 071-2340040

Gecertificeerd door

verhuis-college-logo
Niwo