Seniorenverhuizing

Goed opgeleide verhuizers die weten wat ze doen

In- en uitpakservice met de beste zorg voor uw kostbare spullen

Wij komen met steekkarren, wikkelfolie en verhuisdekens

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met een krachtige laadklep

Home 9 Seniorenverhuizing
Wanneer u diepgeworteld zit in uw vertrouwde woning waar u misschien al tientallen jaren woont, lijkt verhuizen wellicht een onmogelijke opgave. Wij helpen u echter graag uit de brand. Onze seniorenverhuizing service verhuist uw kostbaarheden met de grootst mogelijke zorg van uw geliefde huis naar uw nieuwe thuis.

Of u nu veel of weinig spullen in huis heeft, u wilt natuurlijk dat iedere bezitting tijdens de seniorenverhuizing met de grootste voorzichtigheid verhuisd wordt. Onze verhuizers zijn zowel NIWO- als Verhuiscollege gecertificeerd. Het zijn dus geen onervaren studenten die een zakcentje bijverdienen, maar doorgewinterde werkkrachten die alle kennis in huis hebben om al uw kostbare bezittingen met zorg te verhuizen.

Ons werkgebied
bestaat uit de volgende plaatsen:

Wij dragen zorg voor uw bezittingen

Sleutelstad Verhuizers helpt u graag met het in- en uitpakken van uw spullen om u op deze manier tijdens de seniorenverhuizing volledig te ontzorgen. Tijdens het in- en uitladen van uw bezittingen, gaan wij met de grootst mogelijke zorg te werk. Wij maken gebruik van verhuisdekens, wikkelfolie en spanbanden, waardoor de kans op schade tijdens de seniorenverhuizing nihil is.

Heeft u hulp nodig met uw seniorenverhuizing? Dit mag u van Sleutelstad Verhuizers verwachten:

Eerlijk uurtarief voor lage kosten seniorenverhuizing in uw regio

(De)montageservice van kasten is kosteloos inbegrepen bij onze service

Wij helpen u met af- en aankoppelen van grote huishoudelijke apparaten

Wij zijn tevens flexibel en zeven dagen in de week beschikbaar

R

Opslag per 10 m3 per dag, weeok of maand

R

22m3 verhuiswagen + 2 verhuizers

Onze verhuiswagens beschermen uw spullen

Veel van de spullen bij een ouderen verhuizing zijn vaak antiek en hebben een hoge emotionele waarde. Onze verhuiswagens zijn van binnen geheel bekleed met hout om glijdpartijen van meubelstukken te voorkomen. In combinatie met de verhuisdekens en wikkelfolie, zijn uw bezittingen uitermate goed beschermd tijdens de ouderen verhuizing.

Heeft u hulp nodig bij uw seniorenverhuizing? Sleutelstad Verhuizers neemt u elke zorg uit handen! Neem snel contact met ons op, dan komen wij langs voor een schatting van de kosten seniorenverhuizing

Onze diensten

Neem gerust contact op?

Telefoon - 071-2340040

Gecertificeerd door

verhuis-college-logo
Niwo